POSLOVNE SMS PORUKE ZA NOVU GODINU I BOŽIĆ

Poslovne sms poruke Novu Godinu ili Božić su podjednako treba da se razlikuju od poruka koje šaljete svojim prijateljima i rodbini.

Srećni novogodišnji i božićni praznici. Blagostanje, mir i dobrota, da vas prate celog života.

U ovoj godini se nadamo još boljoj i uspešnijoj saradnji, nego u prethodnoj. Veliki pozdrav, srećna Nova Godina i Božić.

Dočekajte Novu Godinu i Božić u zdravlju, sreći i veselju, a naredni meseci da vam donesu još puno poslovnih uspeha. Srećna Nova Godina i Božić.

Da u novoj godini manje radite, a više zarađujete. Srećna Nova Godina.

Za Novu godinu vam želimo: dobar početak za januar, mir za februar, sreću za mart, ljubav za april, puno zabave u maju, radost od juna do novembra, uživanje za decembar i još mnogo poslovnih uspeha preko cele godine.

Da vam nova godina donese još mnogo razloga za osmeh. Srećna Nova i Božićni praznici.

Opušten um, mirna duša, veseo duh, zdravo telo… Da naša saradnja bude još čvršća i bolja u novoj godini. Srećni praznici!

Sve što je loše i što nemir stvara neka odnese godina stara, a sve što je dobro i što se srećom zove, da vas prati od godine nove. Puno uspeha, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Srećni praznici.

Zahvaljujemo se na odličnoj saradnji iz prethodne godine i nadamo se novim poslovnim uspesima i druženju u predstojećoj. Srećna Nova Godina i Božićni praznici Vama i članovima vašeg kolektiva.

Hvala za poverenje koje ste nam poklonili u ovoj godini. Želimo vam puno sreće i uspeha u novoj, 2021-oj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *