SMS PORUKE ZA SREĆAN ROĐENDAN

Uobičajeno je skoro kod svih kultura da se ovaj dan svečano provede, a u zavisnosti od mogućnosti i proslavi.

Obično se za rođendan pravi rođendanska torta ukrašena brojem svećicama koje su iste kao i broj godina slavljenika, slavljenik treba da zaželi želju i da ih ugasi duvanjem kako bi se ta želja ostvarila.

Pripremili smo nekoliko lepih SMS poruka kojima možete čestitati rođendan vama dragoj osobi.

Ponoćna svetiljka se gasi, ljubav u meni gori, rođendan ti čestita ona koja te više od života voli.

Od milijarde sjajnih zvezda, najlepša neka TEBI zablista i ostane večno iznad tvoga krova… Srećan rođendančić

Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova, neka te ispuni radost nova, neka ti sva sreća sveta sja… Srećan rođendan od srca želim ti ja!

Svaka minuta srećna ti bila, svaka ti se želja ispunila, gde god kreneš nek te sreća prati, lepše želje ne mogu ti dati!!!! Srećan rođendaaaaaaaan.

Želim da sreća sa tobom korača,da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole i cene, da u životu ne znaš za probleme. Srećan rođendan

Da imaš zdravlja i da imaš sreće, da se ostvare želje i manje i veće, da zračiš vedrinom, a odbaciš tugu, da liniju života imaš dugu, da ti se snovi ostvare na javi, da lepe misli imaš u glavi, da ti život bude kao najlepši san, od srca ti želim srećan rođendan!

Nek’ ti srce, novčanik i krevet nikad ne budu prazni …

Smešne SMS poruke za rođendan

Želim ti puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, seks bez reklamacije i što manje sekiracije. Srećan rođendančić.

Evri ti iz džepa virili, zlobnici u dupe pirili, puno te tvoj bata voli, a za ostale nek te uvo boli. SREEEEĆAAAN ROĐEEEENDAAAN…

Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.

Hvala što me trpiš i paziš na mene,i što trpiš moje gluposti. Srećan rođendan.

Smej se dok još imaš sve zube. SREĆAN ROĐENDAN…

Zamisli sve stvari koje bi voleo da ti se dogode i pretpostavi da sam ti ih ja poželela. Srećan rođus!

Da se oblačiš po poslednjoj modi, da ti viski uvek godi, da se brčkaš u đakuzi vodi, da izgledaš kao bilder bodi i na lotou sedmicu ubodi. Srećan rođendan!

Srećan rođendan mom najboljem drugu… Kad piješ ja pijem, kad plačeš ja plačem, kad se smeješ ja se smejem, kad nešto radiš, ja se i dalje smejem.

Želim ti crveno u novčaniku, plavo pred očima, belo u stomaku, žuto na nebu, zeleno pod nogama …. naravno mislim na hiljadarke, more, vino, Sunce i travu.. Srećan rođendan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *