KAKO POVEĆATI GRUDI BEZ OPERACIJE – PRIRODNIM PUTEM

Ženske grudi su sačinjene od masnog tkiva i žlezda. Njihova veličina zavisi od hormona estrogena tj. od količine ovog hormona u organizmu. Rast nivoa estrogena je i jedan od razloga zašto se ženama u trudnoći, dojiljama i u toku PMS-a povećaju grudi.

Težina

Jedan od načina povećanja grudi je nabacivanje kilograma. Još ako vam je genetika naklonjena pa vam se kilogrami “lepe” za grudi, ovaj nacin predstavlja ubeljivo najefikasniji najcin za prirodno povaecanje grudi.

Sklekovi

Ženski sklekovi će zateći I blago povećati vaše prsne mišiće. Samim tim će vaše grudi igledati veće I zategnutije.

Vežbe za povecanje grudi

Za one koji ne žele ići u teretanu. Guranje zida, vrlo korisna vežba za povecanje grudi. Stanite naspram zida, nasloniti dlanove na njega i gurati što jače možete. Interval neka traje 10 sekundi, nakon čega trebate napraviti pauzu i blago protresti ruke. Ponovite to 10-15 puta, a poželjno je izvoditi ovu aktivnost svakog dana.

Plivanje

Plivanje prsnim stilom postiće cirkulaciju grudnog dela tela, grudni mišići će se zateći, a posledica toga su podignute I veće grudi.

Čajevi i tonici

Sjeme piskavice, osim što imaju odlično dejstvo protiv alergija i kašlja, zbog visokog sadržaja fitoestrogena koriste se i za prirodno povećanje grudi.

U 1 dl hladne vode stavite 1 kašiku sjemenki, prokuhajte ih i ostavite da stoje 30 minuta. Čaj procedite I popijete.

Drugi nacin pripreme semenki, vodu u kojoj ste držali ovo sjeme tijekom noći možete koristiti i za masažu grudi.

Kim, Ova moćna biljka sadrži mnogo Fito-hranljivih materija koje prirodno čine grudi većim.

U čašu tople vode dodajte jednu lašiku sjemenki kima i pola male kašikice komorača. Ostavite preko noći, procetite I popijte. Ovaj čaj konzumirajte dva puta nedeljno.

Prehrana

Namirnice koje sadrže visok nivo estrogena su sjemenke lana, soja i proizvodi od soje, hmelj, tofu, bademi, kikiriki, pšenica, jabuke, zobene pahuljice i indijski orasi.

Namirnice bogate estrogenom vam mogu pomoći da povećate vaše grudi bez operacije. Potrebno je da ih konzumirate redovno i u dovoljnoj količini naravno ne očekujte čuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *